maanantai 19. kesäkuuta 2017

Valepoliitikko Juha Sipilä otti suojiinsa valepuolue sinisen tulevaisuuden




Kun Juha Sipilää valittiin suurimman puolueen johtohahmona Suomen pääministeriksi, kuohui Suomessa kohu valelääkäreiden ja valehoitajien ympärillä. Ihmiset olivat hoitaneet lääkärien ja hoitajien hommia menestyksekkäästi, kunnes joku huomasi, ettei heillä ollut tarvittavaa pätevyyttä. Se peli ei sopinut, eihän ilman pätevyyttä voi päättää yhdenkään ihmisen terveydestä eikä tulevaisuudesta.

Samaan aikaan Juha Sipilä äänestettiin poliittiseen johtotehtävään ilman tarvittavaa pätevyyttä politiikkaan. Takana ei ollut nuorisojohtajan eikä minkään muunkaan poliittisen uran luomaa kokemusta. Sipilä pääsi politiikan huipulle ilman poliittista tietämystä. Ja se on näkynyt. Valepoliitikko ei ole voinut peittää osaamattomuuttaan keneltäkään.  Mutta silti Sipilän annetaan päättää suomalaisten terveydestä ja tulevaisuudesta.

Kun valepoliitikko Sipilä otti nyt sitten suojiinsa valepuolue Sinisen tulevaisuuden. Eihän tässä voi välttyä mielleyhtymältä eikä kommentoinnilta, vaikka olenkin luvannut itselleni pitää poliittisen pelin kommentoinnit vähän aikaa minimissä. Hallituksen kulissit kun ovat alkaneet murentua muiden toimesta ilman, että puhaltaa itse lisää purjeisiin. Mutta kun saapui "sinisen tulevaisuuden" muodossa mieleen Hetki sininen, niin ei voi välttyä kommentoinnilta. Hetki sininen koki ansaitsemattoman inflaation. On tämä hallituksen toiminta vaan niin sairaan hauskaa, että naurattaisi, ellei olisi niin totista totta. https://www.youtube.com/watch?v=NKZIm_75VkA

Viime päivien valepoliitikko Sipilä uutisia:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti